Systemkrav

Download

Operativsystem:

• Microsoft Windows 11 / 10 (64-bit),
  • Microsoft Windows Server 2022 / 2019 / 2016 / 2012 R2.

Operativsystemet skal understøtte det sprog, du vælger for brugergrænsefladen.

Minimumskrav

1. 1 GHz eller hurtigere 64x processor.
  2. 2 GB RAM: i et multiprocessorsystem kræves der yderligere 512 MB RAM for hver ekstra processor.
  3. 1,6 GB harddiskplads til typisk programinstallation og 1,6 GB ledig plads til optimal programdrift.
  4. Grafikkort og skærm understøtter en opløsning 1024x768 eller højere.
  5. Der kræves en internetforbindelse for at aktivere dit serienummer.
  6. Tastatur og mus eller andet pegeredskab.

Anbefalede krav

1. 1,5 GHZ eller hurtigere x64 Intel® eller AMD-processor.
  2. 4 GB RAM.
  3. 1,6 GB harddiskplads til typisk programinstallation og 1,6 GB ledig plads til optimal programdrift.
  4. Grafikkort og skærm understøtter en opløsning 1024x768 eller højere.
  5. Der kræves en internetforbindelse for at aktivere dit serienummer.
  6. Tastatur og mus eller andet pegeredskab.

Support til terminalserver

ABBYY FineReader PDF er blevet testet med følgende terminalservere:

• Microsoft Windows Server 2022, 2019, 2016, 2012 R2 (Remote Desktop, RemoteApp og Remote Desktop Web Access)
  • Citrix Workspace App 1808 (ved hjælp af det installerede program, der er adgang til fra et serverscenario), Citrix Virtual Apps og Desktops

Software requirements

• Microsoft Office
  • LibreOffice

Install one of the recommended software for quick conversion tasks, comparing documents, or adding new pages in editable formats to PDF documents.

Scannere og MFP'er

ABBYY FineReader PDF understøtter TWAIN og WIA-kompatible scannere og multifunktionsprintere (MFP'er).

For en liste over filformater, der understøttes af ABBYY FineReader PDF, seUnderstøttede dokumentformater.