Organisere sider i et PDF-dokument

Download

PDF-Editor giver dig mulighed for at slette, rotere, beskære, flytte, erstatte og genkende valgte sider, samt tilføje manglende eller tomme sider, rette sidebilleder og oprette nye PDF-filer ved hjælp af valgte sider. Alt dette kan gøres ved at skifte hurtigt mellem de forskellige sider i dit PDF-dokument eller ved at vælge et passende udvalg af sider.

Vælg Organiser sider fanen for at skifte tilstanden Organiser sider .

Hvis du vil vælge de relevante sider, skal du i boksen angive enten et sidetal, et sideinterval (f.eks. 2,3,5-7) eller vælge et af følgende fra rullelisten: Lige sider, Ulige sider, Alle sider.

Slette en side fra et PDF-dokument...

Rotere en side...

Beskære en side...

Tilføje en tom side til et PDF-dokument...

Tilføje sider fra et PDF-dokument...

Tilføje sider fra en fil...

Scanne sider og føje dem til et PDF-dokument...

Ændre siderekkefølgen i et dokument...

Erstatte dokumentsider...

Sletning af tomme sider fra et dokument...

Opdele et PDF-dokument...

Genkende valgte sider...

Forbedre sidebilleder...

Oprette et PDF-dokument fra de valgte sider...

Billedbehandlingsparametre for tilføjede sider...