Nyheder i ABBYY FineReader PDF 16

Download

Nydesignet brugergrænseflade

• Ny bånd-stil grænseflade til lettere navigation og opdateret grafik bringer et nyt udseende og forbedret oplevelse, når du arbejder med denne ultimative PDF-værktøj.

"Organiser sider"-værktøj

• Nyt" Organiser sider"-værktøj, ud over de redesignede og forbedrede eksisterende sideværktøjer, perfektionerer din produktivitet, når du administrerer PDF-sider og omarrangerer PDF-dokumenter.

x64 natur

• FineReader PDF 16 er en 64-bit applikation til øget ydelse på x64 Windows platforme.

ABBYYs berømte OCR forbedret

• For at bevare status for de bedste programmer til PDF- og scannede dokumentkonverteringsscenarier giver de seneste OCR-forbedringer mere præcis registrering og rekonstruktion af dokumentlayout.

Forenklet licensstyring og implementering for organisationer

• Understøttelse af implementering i Microsoft Azure
  • Forenklet licensopdateringsproces
  • Nyt WIX-baseret installationsprogram
  • Gratis PDF-Viewer nu kompatibel med samtidige licenser

SVG-til-PDF

• Opret søgbare PDF-filer fra dokumenter i vektor SVG-format, såsom tegninger og diagrammer.

Vi vil gerne udvide vores oprigtige påskønnelse for alle de brugere, der har bidraget med feedback og hjulpet os med at udvide FineReaders muligheder for at gøre det mere nyttigt i det daglige arbejde.