Så skapar man Word-dokument från bildfiler

Download

Gör så här för att skapa Word-dokument från bildfiler eller pappersdokument:

1. Starta Microsoft Word.
  2. I verktygsfältet ABBYY FineReader PDF, klicka på:
    • Skanna till Word för att skapa Word-dokument via skanner eller kamera.
      Detta öppnar dialogrutan som visarABBYY FineReader PDFs omvandlingsfunktion för skannade bilder. Ange samtliga inställningar och parametrar för skanningen i denna dialogruta och skanna önskade bilder.
    • Konvertera till Word för att skapa Word-dokument via bildfiler.
      Ange följande i dialogrutan som visas:
      1. Dokumentspråk.För mer information, seigenkänningsspråk.
      2. Dokumentlayout. Välj önskad inställning beroende på hur det genererade dokumentet ska användas.
      3. Klicka på Alternativ för att öppna Formatinställningar i bokmärket DOC(X)/RTF/ODT i Alternativs dialogruta (Verktyg > Alternativ...) och ange ytterligare alternativ.
      4. Klicka på OK.

Välj alla önskade bilder i dialogrutan som visas och vänta sedan på att omvandlingen ska slutföras.
        Detgenererade Microsoft Word-dokumentet visas då på skärmen. Gör alla önskade ändringar och spara dokumentet.