Opslaan in andere indelingen

Download

Met de PDF-editor kunt u volledige PDF-documenten of afzonderlijke pagina's opslaan in diverse indelingen: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, HTML, afbeeldingsindelingen en nog veel meer.

1. Klik op Bestand > Opslaan als en vervolgens op de gewenste indeling. U kunt ook op de pijl naast de knop op de werkbalk in het Document tabblad klikken en vervolgens op de gewenste indeling klikken.
  2. In het dialoogvenster dat wordt geopend, geeft u een naam en locatie op voor uw document.
  3. Open de vervolgkeuzelijst naast Bestandsopties en geef op of u één bestand voor alle pagina's wilt maken of een afzonderlijk bestand voor elke pagina.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Uw PDF-document wordt dan geconverteerd naar de indeling van uw keuze op basis van de geselecteerde opslagopties.

Om de opslagopties te wijzigen, klikt u op de Opties... knop in het opslagdialoogvenster en selecteert u de gewenste opslagopties. U kunt ook klikken op Bestand > Opties... > Indelingsinstellingen. Het dialoogvenster Opties wordt geopend met het tabblad van de indeling die u heeft geselecteerd.

Als u maar een paar pagina's van een document wilt converteren, kunt u in het Pagina's deelvenster de pagina's selecteren die u wilt converteren, er met de rechtermuisknop op klikken, klikken op Opslaan als in het snelmenu en vervolgens klikken op een uitvoerindeling. U kunt ook naar het Pagina's organiseren tabblad gaan, de juiste pagina's selecteren, op de pijl naast de knop klikken en de gewenste indeling in de vervolgkeuzelijst selecteren.

U kunt PDF-en afbeeldingsbestanden converteren naar documenten in verschillende formaten. Zie ook: Microsoft Word-documenten maken, Microsoft Excel-documenten maken en Andere indelingen.