Microsoft Word-documenten maken

Download

In het nieuwe taak- venster kunt u Microsoft Word-documenten van PDF's maken en afbeeldingen van bestanden in een van de ondersteunde indelingen. U kunt ook meerdere bestanden converteren en combineren in één Microsoft Word-document.

Een of meer bestanden converteren

1. Klik op de Openen tabblad en klik vervolgens op Converteren naar Microsoft Word.
  2. Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend een of meerdere bestanden om te converteren.
  3. Specificeer de conversie-instellingen. Deze instellingen bepalen het uiterlijk en de eigenschappen van het uitvoerdocument.
    1. Formattering behouden.
      Kies de juiste instelling door rekening te houden met de manier waarop u het uitvoerdocument wilt gebruiken:
      • Exacte kopie
        Het uitvoerdocument ziet er bijna precies hetzelfde uit als het origineel, maar biedt beperkte bewerkingsopties.
      • Bewerkbare kopie
        De opmaak van het uitvoerdocument wijkt misschien enigszins af van het origineel, maar het document kan eenvoudig worden bewerkt.
      • Opgemaakte tekst
        De lettertypen, lettergrootten en paragraafindeling blijven behouden. De tekst wordt in één kolom geplaatst.
      • Ongecodeerde tekst
        Alleen de paragraafindeling blijft behouden. De tekst wordt in één kolom geplaatst en er wordt in het hele document één lettertype gebruikt.
    2. OCR-talen Selecteer de taal/talen van uw document. Zie ook: Herkenningstalen.
    3. Illustraties behouden Selecteer deze optie als u de illustraties in het uitvoerdocument wilt behouden.
    4. Kop- en voetregels en paginanummers behouden Selecteer deze optie om de kopteksten, voetteksten en paginanummers te behouden.
    5. Meer opties... Opent het DOC(X)/RTF/ODT- tabblad van het Indelingsinstellingen dialoogvenster.
  4. Voeg zo nodig bestanden toe of verwijder deze.
  5. Klik op de Converteren naar Word knop.
  6. Specificeer een bestemmingsmap voor het uitvoerbestand.
    Als de taak voltooid is, wordt het resulterende Microsoft Word-document in de map geplaatst die u hebt gespecificeerd.

Bestanden combineren

1. Klik op de Openen tabblad en klik vervolgens op Converteren naar Microsoft Word.
  2. Selecteer de bestanden die u wilt converteren in het dialoogvenster dat wordt geopend.
  3. Specificeer de conversieopties.
  4. Voeg zo nodig bestanden toe of verwijder deze.
  5. Rangschik de bestanden in de gewenste volgorde en selecteer de Alle bestanden combineren in één document optie.
  6. Klik op de Converteren naar Word knop.
  7. Specificeer een naam en een bestemmingsmap voor het uitvoerbestand.
    Als de taak voltooid is, wordt het resulterende Microsoft Word-document in de map geplaatst die u hebt gespecificeerd.