ABBYY FineReader registreren

Download

Registreer uw exemplaar van ABBYY FineReader PDF en profiteer van de speciale voordelen voor geregistreerde gebruikers. Registratie is niet verplicht.

U kunt uw exemplaar van ABBYY FineReader als volgt registreren:

• Door uw contactinformatie in te vullen tijdens het activeren van het product.
    Als u afziet van het activeren van ABBYY FineReader tijdens het activeringsproces, kunt u dit ook later nog doen.
  • Door te klikken op Help > Registreren... en uw contactgegevens in te vullen in het registratievenster.
  • Door het registratieproces te doorlopen op de website van ABBYY (https://www.abbyy.com/).

Geregistreerde gebruikers profiteren van de volgende voordelen:

1. Gratis technische ondersteuning.*
  2. ABBYY Screenshot Reader, een gebruiksvriendelijk programma voor het vastleggen van screenshots en het herkennen van schermteksten.
  3. De mogelijkheid om een vergeten serienummer te achterhalen (bijvoorbeeld na het opnieuw installeren van uw besturingssysteem).

Ook krijgt u van ons bericht bij updates en nieuwe versies van de producten als u tijdens het registratieproces heeft aangegeven dat u akkoord gaat met dergelijke berichten.

* Zie ook: het pagina voor technische ondersteuning op de website van ABBYY (https://www.abbyy.com/en-us/support/).