Snelle conversie

Download

U kunt de geïntegreerde taken van het Openen tabblad van het nieuwe taak- venster gebruiken om PDF's of afbeeldingen te converteren om een nieuwe PDF te maken van bestanden in diverse indelingen.

Een of meer bestanden converteren

1. Klik op het Openen tabblad en klik vervolgens op een gewenste taak:
    • Converteren naar PDF maakt PDF's van *.docx-, *.html-, *.jpeg- en andere bestanden. U kunt deze taak ook gebruiken om meerdere bestanden in één PDF-document te combineren.
    • Converteren naar Microsoft Word maakt Word-documenten van PDF- en afbeeldingsbestanden. U kunt deze taak ook gebruiken om meerdere bestanden in één Microsoft Word-document te combineren.
    • Converteren naar Microsoft Excel maakt Excel-spreadsheets van PDF- en afbeeldingsbestanden. U kunt deze taak ook gebruiken om meerdere bestanden te combineren in één Excel-document.
    • Converteren naar Andere Formaten converteert PDF- en afbeeldingsbestanden naar de populairste documentindelingen, inclusief *.odt, *.pptx, *.epub, *.html en vele andere.
  2. Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend een of meerdere bestanden om te converteren.
  3. Specificeer de conversie-instellingen.
    Deze instellingen bepalen het uiterlijk en de eigenschappen van het uitvoerdocument.
  4. Voeg zo nodig bestanden toe of verwijder deze.
  5. Klik op de Converteren naar <indeling> knop.
  6. Specificeer een bestemmingsmap voor het uitvoerbestand.
    Als de taak voltooid is, wordt het resulterende bestand in de map geplaatst die u heeft gespecificeerd.

Bestanden combineren

1. Klik op het Openen tabblad en klik vervolgens op een gewenste taak.
  2. Selecteer de bestanden die u wilt converteren in het dialoogvenster dat wordt geopend.
  3. Specificeer de conversie-instellingen.
  4. Voeg zo nodig bestanden toe of verwijder deze.
  5. Rangschik de bestanden in de gewenste volgorde en selecteer de Alle bestanden combineren in één document optie.
  6. Klik op de Converteren naar <indeling> knop.
  7. Specificeer een naam en een bestemmingsmap voor het uitvoerbestand.

Als de taak voltooid is, wordt het resulterende bestand in de map geplaatst die u heeft gespecificeerd.

Gebruik geavanceerde conversie voor grote documenten met gecompliceerde opmaak.

Zie ook: :