OCR-resultaten opslaan

Download

OCR-resultaten kunnen worden opgeslagen in een bestand, naar een andere toepassing of naar de PDF-editor worden verzonden , worden gekopieerd naar het klembord of verzonden per e-mail. U kunt de OCR-resultaten ook verzenden naar Kindle.com, waar ze worden geconverteerd naar de Kindle-indeling en beschikbaar komen om te downloaden naar uw Kindle-apparaat. U kunt het volledige document opslaan of alleen bepaalde pagina's.

Zorg ervoor dat de juiste opties zijn ingesteld voordat u klikt op Opslaan.

U slaat de herkende tekst als volgt op:

1. Klik op de hoofdwerkbalk op de pijl naast de Opslaan knop en selecteer een documentopslagmodus en pagina-objecten om te behouden.

De beschikbare bestandsindelingen vindt u onder elke modus.
    Er zijn vijf indelingsopslagmodi:
    • Exacte kopie Produceert een document met de opmaak van het origineel. Deze optie wordt aanbevolen voor documenten met een gecompliceerde opmaak, zoals reclamebrochures. Houd er echter rekening mee dat u bij gebruik van deze optie slechts kleine veranderingen in de tekst en de opmaak van het uitvoerdocument kunt aanbrengen.
    • Bewerkbare kopie produceert een document waarvan de opmaak enigszins van die van het origineel afwijkt. Een document dat in deze modus is gemaakt is eenvoudig te bewerken.
    • Opgemaakte tekst behoudt lettertypen, tekengroottes en alinea's, maar de exacte locaties van de objecten op de pagina en de spatiëring blijven niet behouden. De geproduceerde tekst is links uitgelijnd (tekst die van rechts naar links loopt, wordt rechts uitgelijnd).
      Verticale tekst verandert in deze modus in horizontale tekst.
    • Ongecodeerde tekst behoudt de tekstindeling niet.
    • Flexibele lay-out produceert een HTML-document waarin de posities van de objecten zich zo dichtbij die van het origineel bevinden als technisch mogelijk is.
  2. Op het Indelingsinstellingen tabblad van het Opties dialoogvenster selecteert u de gewenste opslagopties en klikt u op OK.
  3. Op de hoofdwerkbalk, klikt u op de pijl naar rechts bij de Opslaan knop en selecteert u de betreffende optie, of gebruikt u de opdrachten in het Bestand menu.

Met ABBYY FineReader kunt u pagina's opslaan als afbeeldingen. Zie ook: Afbeeldingen opslaan.

Ondersteunde toepassingen:

• Microsoft Word 365, 2019, 2016 (16.0), 2013 (15.0)
  • Microsoft Excel 365, 2019, 2016 (16.0), 2013 (15.0)
  • Microsoft PowerPoint 365, 2019, 2016 (16.0), 2013 (15.0)
  • Microsoft SharePoint Online, 2019, 2016, 2013
  • Apache OpenOffice Writer 4.1
  • LibreOffice Writer 6.2.5, 6.3.0
  • Microsoft Office 2021 Professional Plus
  • Microsoft Azure-opslagaccount (voor het opslaan van Azure-licenties voor ABBYY FineReader PDF)

Voor een optimale compatibiliteit met ABBYY FineReader en bovengenoemde toepassingen dient u ervoor te zorgen dat u de nieuwste updates voor deze toepassingen hebt geïnstalleerd.