Technische ondersteuning

Download

Bij vragen over het gebruik van ABBYY FineReader die niet worden beantwoord door de informatie die is verstrekt in de gebruikershandleiding en Help, kunt u het gedeelte met veelgestelde vragen raadplegen in de ABBYY knowledge base.

Als u het antwoord op uw vraag nog steeds niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de technische ondersteuning van ABBYY U kunt een nieuw supportticket maken via een online formulier op https://support.abbyy.com. Beschrijf het probleem in het ticket, onze experts helpen u graag.

We verzoeken u om een systeemrapport toe te voegen aan uw supportticket in het geval van een technisch probleem. Om een systeemrapport te maken, klikt u op Help > Info over... > Systeeminfo... > Opslaan....

Als u om wat voor reden dan ook geen systeemrapport kunt genereren, moet u de volgende informatie opnemen in uw supportticket:

• Het serienummer van uw exemplaar of support-ID (klik op Help > Info over... > Licentie-info om het serienummer van uw exemplaar van het product te achterhalen);
  • Het versienummer van uw exemplaar (klik op Help > Info over...);
  • Uw Windows-versie;
  • Alle andere informatie die u relevant lijkt.

Controleer voordat u contact opneemt met de technische ondersteuning van ABBYY of de nieuwste updates die beschikbaar zijn voor uw versie van ABBYY FineReader zijn geïnstalleerd. Om dit te doen klikt u op Help > Controleren op updates.

Technische ondersteuning wordt uitsluitend verstrekt aan geregistreerde gebruikers die zich houden aan de levenscyclus van het product en het beleid voor technische ondersteuning. Om uw exemplaar van het product te registeren, gaat u naar onze website of klikt u op Help > Registreren... in het product.