Splitsen op aantal pagina's

Download

Doe het volgende om een document te splitsen op aantal pagina's:

1. Gebruik de PDF-Editor om het document te openen en selecteer Pagina's organiseren > Document splitsen... in het hoofdmenu. U kunt ook naar het Pagina's organiseren tabblad gaan en op de knop op de werkbalk klikken.
  2. In het dialoogvenster dat verschijnt:
    1. Selecteer Splitsingsmethode > Op aantal pagina's.
    2. Geef de Pagina's op, wat het maximaal aantal toegestane pagina's is voor elk nieuw document.
    3. Wijzig de Bestandsnaam indien gewenst. De namen van alle nieuwe documenten worden aan het einde genummerd om ze uniek te houden. Schakel nummering voor of na de naam in en geef het aantal cijfers op.

Bijv. de parameters "Naam: Document, Nummering: Na naam, Aantal cijfers: 3" genereert de volgende documentnamen: Document001.pdf, Document002.pdf, Document003.pdf, etc.
      Standaard wordt de naam van het brondocument gebruikt.
    4. Sla de nieuwe documenten op in de map van het brondocument of geef een andere locatie op.

De bijgevoegde bestanden worden naar een afzonderlijke map gestuurd, genaamd Bijlagenin dezelfde directory. Bladwijzers blijven niet behouden in de nieuwe documenten.
  3. Klik op Splitsen.

Zodra het splitsen is voltooid, wordt de map met de nieuwe bestanden geopend in een nieuw venster.