Hurtig start

Download

ABBYY FineReader konverterer skannede dokumenter, PDF-dokumenter og billedfiler, (herunder digitale billeder), til redigérbare formater.

For at behandle et dokument med ABBYY FineReader, skal du udføre følgende fire trin:

• Fremskaf et billede af dokumentet
  • Genkend dokumentet
  • Kontroller resultaterne
  • Gem resultaterne i det format, der passer dig bedst

Hvis du har brug for at gentage de samme trin igen og igen, kan du bruge en automatiseret opgave, som vil udføre de nødvendige handlinger med blot et enkelt klik på en knap. For at behandle dokumenter med komplekse layouts, kan du tilpasse og køre hvert trin separat.

indbyggede automatiserede opgaver

Når du starter ABBYY FineReader vises Opgave med en liste over de automatiserede opgaver for de mest almindelige behandlingsscenarier. Hvis du ikke kan se vinduet Opgave, så klik på knappen Opgavehovedværktøjslinjen.

1. I vinduet Opgave, klik på et faneblad til venstre:
    • Hurtig start indeholder de mest almindelige ABBYY FineReader opgaver
    • Microsoft Word indeholder opgaver, der automatiserer konvertering af dokumenter til Microsoft Word
    • Microsoft Excel indeholder opgaver, der automatiserer konvertering af dokumenter til Microsoft Excel
    • Adobe PDF indeholder opgaver, der automatiserer konvertering af dokumenter til Adobe PDF
    • Andet indeholder opgaver, der automatiserer konvertering af dokumenter til andre formater
    • Mine opgaver indeholder dine brugerdefinerede opgaver (kun ABBYY FineReader Corporate)
  2. Vælg dit dokuments sprog fra rullelisten Dokumentsprog.
  3. Vælg en farvetilstand fra rullelisten Farve-tilstand:
    • Fuld farve bevarer farverne i dokumentet
    • Sort og hvid konverterer dokumentet til sort og hvid, hvilket reducerer dets størrelse og gør forarbejdningen hurtigere.

Vigtigt! Når dokumentet er konverteret til sort-hvid, vil du ikke være i stand til at gendanne farverne. For at opnå et farvedokument skal du enten scanne et dokument i farver eller åbne en fil, der indeholder farvebilleder.

1. Hvis du vil køre en opgave med Microsoft Word, Microsoft Excel eller PDF, skal du angive yderligere dokumentvalg i højre del af vinduet.
  2. Start opgaven ved at klikke på dets knap i vinduet Opgave.

Når du starter en opgave, vil den bruge de indstillinger der er valgt i dialogboksen Muligheder (klik påFunktioner > Indstillinger… for at åbne dialogboksen).

Mens der udføres en opgave, viser et statusvindue med listen af trin og advarsler der udsendes af programmet.

Når opgaven er udført, vil billederne blive tilføjet til et FineReader-dokument, genkendt, og gemmes i det format du vælger. Du kan justere de områder som programmet registrerer, kontrollere den genkendt tekst og gemme resultaterne i et af de understøttede formater.

Trin til konvertering af et dokument

Du kan indstille og starte ethvert bearbejdningstrin fra ABBYY FineReader hovedvinduet.

1. På hovedværktøjslinjen, skal du vælge dokumentsproget fra rullemenuen Dokumentsprog.
  2. Scan sider eller åbne sidebilleder.

Bemærk: Som standard vil ABBYY FineReader automatisk analysere og genkende de scannede eller åbnede sider. Du kan ændre denne standardindstilling på Scan/Åbn på dialogboksen Muligheder (klik på Funktioner> Indstillinger… for at åbne dialogboksen).

1. Gennemgå de registrerede områder og foretage de nødvendige justeringer i vinduet Billede.
  2. Hvis du har justeret nogen af områderne, skal du klikke på Læs på hovedværktøjslinjen for at genkende dem igen.
  3. Gennemgå de registrerede områder og foretage de nødvendige justeringer i vinduet Tekst.
  4. Klik på pilen til højre for knappen Gemhovedværktøjslinjen og vælg et format. Alternativt kan du klikke på dem i menuen Fil.

Se også: