Hvis en stregkode ikke er registreret

Download

Stregkodeområde markerer stregkoderne i et dokument. Hvis dit dokument indeholder en stregkode, som du gerne vil vise som en sekvens af bogstaver og tal i stedet for som et billede, skal du vælge stregkoden og ændre områdetypen til Stregkode.

Bemærk: Stregkodegenkendelse er deaktiveret som standard. For at aktivere stregkodegenkendelse, klik på Funktioner > Indstillinger…, klik på Læs, og vælg indstillingen Se efter stregkoder.

Sådan tegner du et stregkodeområde og genkend det:

1. Hold Ctrl+Shift+Alt og brug musen til at vælge et stregkodeområde i billed-vinduet eller Zoom-vinduet.
  2. Kør OCR-processen.

Understøttede stregkodetyper:

• Kode 3 af 9
  • Kontrollér Kode 3 af 9
  • Kode 3 af 9 uden stjerne
  • Codabar
  • Kode 93
  • Kode 128
  • EAN 8
  • EAN 13
  • IATA 2 af 5
  • Interleaved 2 af 5
  • Check Interleaved 2 af 5
  • Matrix 2 af 5
  • Postnet
  • Industrial 2 af 5
  • UCC-128
  • UPC-A
  • UPC-E
  • PDF417
  • Aztec kode
  • Data Matrix
  • QR-kode
  • Patch-kode

Bemærk: Stregkodetypen er som standard Automatisk bestemmelse af sprog, som betyder, at stregkodetyperne detekteres automatisk. Men ikke alle stregkodetyper kan registreres automatisk, og undertiden kan det være nødvendigt at vælge den relevante type manuelt på ruden Egenskaber for område.

ABBYY FineReader kan automatisk registrere følgende typer af stregkoder: Kode 3 af 9, Kode 93, Kode 128, EAN 8, EAN 13, Postnet, UCC-128, UPC-E, PDF417, UPC-A og QR-kode.