E-mail af OCR-resultater

Med ABBYY FineReader kan du e-maile genkendelsesresultater i et af de understøttede formater med undtagelse af HTML.

Sådan e-mailes et dokument:

1. I menuen Filer klikker du på E-mail > Dokument…
  2. I den dialogboks der åbnes, skal du vælge:
    • det format, som dokumentet skal gemmes i
    • en a mulighederne for at gemme: gem alle sider til en fil, gem hver side til en separat fil, eller opdel dokumentet i filer baseret på blanke sider
  3. Klik på OK. Der oprettes en e-mail med den eller de vedhæftede filer. Angiv modtageren, og send meddelelsen.

Du kan også maile billeder af dokumentsider.

Sådan sendes sidebilleder:

1. I menuen Filer klikker du på E-mail > Billeder…
  2. I den dialogboks der åbnes, skal du vælge:
    • det format, som dokumentet skal gemmes i
    • Send som flersidet billedfil hvis du har brug for at sende billedet som en flersidet fil
  3. Klik på OK. Der oprettes en e-mail med den eller de(n) vedhæftede fil(er). Du skal blot angive modtageren og sende meddelelsen.