Adobe PDF-opgaver

Download

Ved hjælp af opgaverne på fanen Adobe PDF i Opgave kan du let konvertere billeder (f. eks. scannede dokumenter, PDF-filer og billedfiler) til PDF.

1. Fra rullelisten Dokumentsprog øverst i vinduet skal du vælge sprog der bruges i dit dokument.
  2. Vælg enten fuld-farve eller sort-hvid tilstand fra rullelisten Farve-tilstand.

Vigtigt! Når dokumentet er konverteret til sort-hvid, vil du ikke være i stand til at gendanne farverne.

1. Vælg det ønskede dokument i højre del af vinduet:
    • Kun tekst og billeder

Denne indstilling gemmer kun genkendt tekst og billederne. teksten vil være fuldt søgbar og størrelsen af ​​PDF-filen vil være lille. Det endelige dokuments udseende kan være lidt anderledes end originalen.

• Tekst for side billede

Denne indstilling gemmer baggrund og billeder fra det oprindelige dokument og placerer den genkendte tekst hen over dem. Normalt kræver denne type af PDF-fil mere diskplads end Kun tekst og billeder. Der kan søges i det endelige PDF-dokument. I nogle tilfælde kan udseendet på det endelige dokument være lidt anderledes end originalen.

• Tekst under side billede

Denne indstilling gemmer hele sidebilledet som et billede og placerer genkendt tekst nedenunder. Brug denne indstilling til at oprette et dokument med fuldtekstsøgning, der næsten ser ud som originalen.

• Kun side billede

Denne indstilling gemmer sidens billede nøjagtigt. Man kan næsten ikke skelne denne form for PDF-dokument fra originalen, men der kan ikke søges i filen.

1. Fra rullelisten Billede skal du vælge den ønskede kvalitet af billederne.
  2. Vælg enten PDF eller PDF/A.
  3. Klik på knappen for den opgave, som du har brug for:
    • Scan til PDF skanner et papirdokument og konverterer det til PDF
    • Billedfil til PDF konverterer billedfiler til PDF
    • Foto til PDF konverterer fotos af dokumenter til PDF

Som et resultat vil et nyt PDF-dokument blive oprettet og åbnet i et PDF-visningsprogram.

Vigtigt! Når du starter en indbygget opgave, bruges de aktuelt valgte programindstillinger. Hvis du beslutter dig for at ændre de indstillinger, så skal du genstarte opgaven.

Tip: Når du gemmer genkendt tekst som PDF, kan du indstille adgangskoder, til at beskytter PDF-dokumentet mod uautoriseret åbning, udskrivning eller redigering. Se "PDF-sikkerhedsindstillinger for at få flere oplysninger."