Integration med andre programmer

Download

ABBYY FineReader 12 understøtter integration med Microsoft Office-programmer og Windows Stifinder. Dette gør det muligt at genkende dokumenter ved hjælp af Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel og Windows Stifinder.

Følg instruktionerne nedenfor for at genkende et dokument, når du bruger Microsoft Word eller Microsoft Excel.

1. Klik på knappen på fanen ABBYY FineReader 12.
  2. I dialogboksen der åbnes vælges følgende:
    • Kilden til billedet (en scanner eller en fil)
    • Dokumentsprog
    • Gemmer indstillinger
  3. Klik på knappen Start.

ABBYY FineReader 12 åbnes og den genkendte tekst sendes til Microsoft Office-programmet.

Følg instruktionerne nedenfor for at genkende et dokument, når du bruger Microsoft Outlook:

1. Åbn Microsoft Outlook.
  2. Vælg en meddelelse med et eller flere dokumenter vedhæftet.

Tip: Du kan vælge specifikke dokumenter, hvis du ikke vil genkende alle de dokumenter der er i e-mail-vedhæftningen.

1. På fanen ABBYY FineReader 12 skal du klikke på knappen Konverter billede eller PDF-vedhæftning.
  2. I dialogboksen der åbnes vælges følgende:
    • Dokumentets sprog
    • Gemmer indstillinger
  3. Klik på knappen Start.

Tip: Hvis det genkendte dokuments udseende adskiller sig væsentligt fra den i kildedokumentet, så prøv at bruge en andre genkendelsesindstillinger eller specificer tekstområder manuelt. Du kan finde flere oplysninger om indstillinger for genkendelse i afsnitett "Tips til forbedring af OCR-kvalitet".

Sådan åbnes et billede eller en PDF-fil fra Windows Stifinder:

1. Vælg filen i Windows Stifinder.
  2. Højreklik på filen i Windows Stifinder og klik på ABBYY FineReader 12 >Åbn i ABBYY FineReader 12 på genvejsmenuen.

Bemærk: Hvis formatet af den valgte fil er ikke understøttet af ABBYY FineReader 12, vil dens genvejsmenu ikke indeholde disse elementer.

ABBYY FineReader 12 starter, og det valgte billede fra den valgte fil føjes til et nyt ABBYY FineReader-dokument. Hvis ABBYY FineReader allerede kører og et FineReader-dokument er åbent, vil billedet blive føjet til FineReader-dokumentet.

Hvis knappen ABBYY FineReader ikke vises i Microsoft Office-programmets værktøjslinje eller bånd...

Hvis ABBYY FineReader 12-ruden ikke vises i Microsoft Office-programmets værktøjslinje:

• Klik på ABBYY FineReader 12 på genvejsmenuen for Microsoft Office-programmets værktøjslinje.

Hvis båndet eller værktøjslinjen i Microsoft Office-programmet ikke indeholder knappen ABBYY FineReader 12, blev FineReader 12 ikke integreret med dette program under installationen. Integration med Microsoft office-programmer kan deaktiveres når FineReader 12 installeres manuelt.

Sådan aktiveres integration:

1. På proceslinjen skal du klikke på knappen Start, og derefter klikke på Kontrolpanel > Programmer og funktioner.

Bemærk:

• I Microsoft Windows XP kaldes det Tilføj og fjern programmer.
  • I Microsoft Windows 8 skal du trykke på WIN + X og derefter klikke på Programmer og funktioner i den menu, der åbnes.
  1. Vælg ABBYY FineReader 12 fra listen over installerede programmer, og klik på knappen Ændre.
  2. Vælg de ønskede komponenter i dialogboksen Brugerdefineret installation.
  3. Følg instruktionerne i installationsguiden.