Opgaver for andre formater

Download

Brug fanen Andet i Opgave for at få adgang til andre Indbyggede automatiserede opgaver.

1. Fra rullelisten Dokumentsprog øverst i vinduet skal du vælge sprog der bruges i dit dokument.
  2. Vælg enten fuld-farve eller sort-hvid tilstand fra rullelisten Farve-tilstand.

Vigtigt! Når dokumentet er konverteret til sort-hvid, vil du ikke være i stand til at gendanne farverne.

1. Klik på knappen for den opgave, som du har brug for
    • Scan til HTML skanner et papirdokument og konverterer det til HTML
    • Billede eller PDF-fil til HTML konverterer PDF-dokumenter eller billedfiler til HTML
    • Scan til EPUB skanner et papirdokument og konverterer det til EPUB
    • Billede eller PDF-fil til EPUB konverterer PDF-dokumenter eller billedfiler til EPUB
    • Scan til andre formater skanner et papirdokument og konverterer det til et format efter eget valg
    • Billede eller PDF-fil til andre formater konverterer PDF-dokumenter eller billedfiler til et format efter eget valg

Som et resultat vil et nyt ABBYY FineReader-dokument blive oprettet med teksten til det oprindelige dokument.

Vigtigt! Når du starter en indbygget opgave, bruges de aktuelt valgte programindstillinger. Hvis du beslutter dig for at ændre de indstillinger, så skal du genstarte opgaven.