Registrering af ABBYY FineReader

Vi anbefaler at du registrerer din kopi af ABBYY FineReader 12.

Bemærk: Registrering er normalt valgfrit. Nogle versioner af programmet, der uddeles gratis, vil ikke være brugbare medmindre de er registreret.

Der er flere måder at registrere din kopi af ABBYY FineReader på:

• Færdiggør registreringsproceduren ved aktivering af din kopi. Hvis du ikke registrere din kopi under aktivering, kan du stadig gøre det på et senere tidspunkt.
  • I menuen Hjælp skal du klikke på Registrér nu… og give dine registreringsoplysninger.
  • Udfyld registreringsformularen på ABBYY's hjemmeside.
  • Kontakt det nærmeste ABBYY kontor.

Registrerede brugere har følgende fordele:

1. Gratis teknisk support.
  2. Eksklusive tilbud på ABBYY-produkter.
  3. ABBYY Screenshot Reader, et ekstra program, som genkender tekst på skærmbilleder.*

__________________________

* For at få adgang til ABBYY Screenshot Reader, skal brugere af ABBYY FineReader 12 Professional registrere deres kopi af programmet.