Gemning af genkendelsesresultater

Download

Genkendelsesresultater kan gemmes i en fil, der sendes til et andet program, kopieres til udklipsholderen eller e-mailes. Du kan også sende OCR-resultater til Kindle.com, hvor de vil blive konverteret til Kindle-format og bliver tilgængelige for download på din Kindle-enhed. Du kan enten gemme hele dokumentet eller vælge enkelte sider.

Vigtigt! Sørg for at vælge de rigtige lagringsindstillinger, inden du klikker på Gem.

Sådan gemmes genkendt tekst:

1. På hovedværktøjslinjen, skal du vælge en indstilling til at gemme dokumentlayout fra rullemenuen Dokumentlayout.

Bemærk: Tilgængelige filformater er anført under hver tilstand.

Indstilling til at gemme format:

1. Nøjagtig kopi

Producerer et dokument med formatering, der svarer til originalen.

Anbefalet for dokumenter med kompleks formatering, som for eksempel salgspjecer. Bemærk, at denne indstilling begrænser muligheden for at ændre tekst og formatering i det endelige dokument.

1. Redigérbar kopi

Producerer et dokument, hvor formateringen kan være lidt anderledes end originalen. Dokumenter, der oprettes i denne tilstand, er nemme at redigere.

1. Formateret tekst

Beholder skrifttyper, skriftstørrelser og afsnit, men beholder ikke de nøjagtige placeringer af objekter på siden. Den oprettede tekst venstrejusteres. Tekster i højre-mod-venstre script bliver højrejusterede.

Bemærk: Lodret tekst ændres til vandret tekst i denne tilstand.

1. Almindelig tekst

Denne tilstand beholder ikke tekstformatering.

1. Fleksibel layout

Producerer et HTML-dokument med placeringerne af objekterne så tæt på originalen som det er teknisk muligt.

1. Klik på Gem-fanen af dialogboksen Muligheder, skal du vælge den ønskede indstillinger for a gemme filer og klikke på OK.
  2. Klik på pilen til højre for knappen Gemhovedværktøjslinjen, og vælg den ønskede indstilling, eller brug kommandoerne i menuen Filer.

Bemærk: ABBYY FineReader lader dig gemme sider som billeder. Se Gemning af et billede på siden for at få flere oplysninger.

Understøttede programmer:

• Microsoft Word 2003 (11.0), 2007 (12.0), 2010 (14.0) og 2013 (15.0)
  • Microsoft Excel 2003 (11.0), 2007 (12.0), 2010 (14.0) og 2013 (15.0)
  • Microsoft PowerPoint 2003 (11.0) (med Microsoft Office Compatibility Pack til Word-, Excel- og PowerPoint filformater), 2007 (12.0), 2010 (14.0) og 2013 (15.0)
  • Apache OpenOffice Writer 3.4, 4.0
  • Corel WordPerfect X5, X6
  • Adobe Acrobat/Reader (8.0 og nyere)

Bemærk: For at sikre den bedste kompatibilitet mellem ABBYY FineReader og de programmer, der er angivet ovenfor, skal du sørge for at installere de nyeste opdateringer til disse programmer.

Se også