Installation og start af ABBYY FineReader

Download

Installation af ABBYY FineReader 11 på en stand-alone computer

1. Dobbeltklik på filen Setup.exe på installationsdisken eller på anden distributionsmedia.
  2. Følg skærminstruktionerne i aktiveringsguiden.

Implementering af ABBYY FineReader 12 i et LAN

ABBYY FineReader 12 kan installeres og bruges i et lokalnetværk. Den automatiserede installationsmetode giver dig hurtig og fleksibel installation af ABBYY FineReader 12 Corporate Edition på et lokalt netværk, da du ikke behøver at installere programmet manuelt på hver enkelt arbejdsstation.

Installationen består af to faser. Føst installeres programmet på serveren. Derefter kan programmet installeres fra serveren på arbejdsstationer ved hjælp af en af de fire metoder:

• Active Directory
  • Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM)
  • fra kommandolinjen
  • manuelt i interaktiv tilstand

For mere information om installation af ABBYY FineReader på arbejdsstationer, arbejde med License Manager, og arbejde med programmet i et lokalnetværk, kan du se til System Administrator's Guide.

Hent Vejledning for systemadministrator (PDF)

Start af ABBYY FineReader

Sådan startes ABBYY FineReader 12:

• proceslinjen skal du klikke på knappen Start, klik på Alle Programmer, og derefter klikke på ABBYY FineReader 12 (ABBYY FineReader 12 Corporate).

Tip: I Microsoft Windows 8 skal du trykke på WIN + Q og indtaste "ABBYY FineReader" i søgefeltet.

• I et Microsoft Office-program, kan du klikke på knappen ABBYY FineReader på fanen FineReader 12 på båndet.
  • Højreklik på en billedfil i Windows Stifinder og klik derefter på ABBYY FineReader 12 >Åbn i ABBYY FineReader 12 på genvejsmenuen.

Brug indstillingerne fra ældre versioner af ABBYY FineReader

Med ABBYY FineReader 12 kan du importere brugerordbøger og programindstillinger fra filer oprettet med tidligere versioner af programmet.

Sådan importeres brugerordbøger der er oprettet i ABBYY FineReader 9.0, 10 eller 11:

1. Start ABBYY FineReader 12.
  2. Klik på Vis biblioteker… i menuen Værktøjer.
  3. I dialogboksen Brugerordbøger skal du vælge den ordbog, som du vil tilføje ord til fra en ældre ordbog og klikke på knappen Vis… .
  4. I den dialogboks, der åbnes, klikker du på knappen Importér… og specificere stien til dine gamle brugerordbøger.
  5. Vælg den ønskede ordbog, og klik på Åben.

Se "Hvad er et FineReader dokument?, for at finde ud af, hvordan du kan importere filer med FineReader dokumentindstillinger."

Systemkrav

1. 1 GHz eller hurtigere 32-bit (x86) eller 64-bit (x64) processor
  2. Microsoft® Windows® 8, Microsoft® Windows® 7, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows Server 2012, Microsoft Windows Server 2008, Microsoft Windows Server 2008 R2, Microsoft Windows Server 2003 eller Microsoft Windows XP

Operativsystemet skal understøtter det valgte sprog for brugerfladen.

1. 1024 MB RAM

Yderligere 512 MB RAM er påkrævet for hver ekstra processor i et multi-processorsystem.

1. 700 MB ledig plads på harddisken til installation og yderligere 700 MB til programfunktioner
  2. Skærmkort og skærm, der understøtter en minimum opløsning på 1024x768
  3. Tastatur og mus eller andet pegeredskab

Bemærk: For at kunne åbne PDF-filer eller billeder fra Microsoft Word, Microsoft Excel og Microsoft Outlook, skal du have det tilsvarende Microsoft Office-program installeret på dit system.