Hovedvindue

Download

Når du starter ABBYY FineReader, åbnes hovedvinduet. Samtidig vises vinduet Opgave, hvor du kan starte indbyggede og brugerdefinerede automatiserede opgaver.

Hovedvinduet viser det ABBYY FineReader-dokument, som aktuelt er åbent. For yderligere oplysninger, se "Hvad er et FineReader-dokument?"

• I vinduet Sider, kan du se det aktuelle FineReader-dokuments sider. Der er to sidevisningstilstande: miniaturer (som viser et lille billede) og detaljer (som viser en liste over dokumentsiderne og deres egenskaber). Du kan skifte mellem disse tilstande ved hjælp af vinduets genvejsmenu, menuen Vis, eller ved at vælgeFunktioner > Indstillinger… > Vis.
  • Vinduet Billed viser billedet af den aktuelle side. Her kan du redigere områder, sidebilleder og tekstegenskaber.
  • Tekstvinduet viser den genkendte tekst. Her kan du foretage stavekontrol og redigere genkendt tekst.
  • Vinduet Zoom viser et forstørret billede af linjen eller billedområdet, som i øjeblikket redigeres. Mens vinduet billede giver den generelle sidevisning, viser vinduet Zoom billedfragmenter i større detaljer, så du kan justere områdetypen og positionen, eller sammenlign tegn med lav sikkerhed med deres forstørrede billeder. Du kan ændre billedets størrelse i afsnittet nederst på vinduet Zoom.

Tip: Du kan flytte billeder i vinduerne Billede og Zoom med din mus, mens du holder mellemrumstasten nede.

Sådan skifter du mellem vinduer

• Tryk på Ctrl+Tab for at skifte fra et vindue til et andet.
  • Tryk på Alt+1 for at gøre vinduet Sider aktivt.
  • Tryk på Alt+2 for at gøre vinduet Billede aktivt.
  • Tryk på Alt+3 for at gøre vinduet Tekst aktivt.

For andre tastaturgenveje, se "Genvejstaster."