Åbningen af et billede eller PDF-dokument

Download

Med ABBYY FineReader 12 kan du åbne PDF-filer og billedfiler af understøttede formater.

Udfør følgende trin for at åbne en PDF-fil eller en billedefil:

1. Klik på knappen Åbn på hovedværktøjslinjen eller klik på Åbn PDF-fil eller -billede… i menuen Fil.
  2. Vælg en eller flere filer i den dialogboks, der åbnes.
  3. Hvis du valgte en fil med flere sider, kan du angive det antal side, du vil åbne.
  4. Aktiverer indstillingen Behandl sider automatisk, efterhånden som de tilføjes hvis du ønsker automatisk at forbehandle billeder.

Tip: Dialogboksen Muligheder giver dig mulighed for at vælge, hvordan billederne forbehandles: hvilke defekter der skal fjernes, om dokumentet skal analyseres og så videre. For at åbne dialogboksen Muligheder skal du klikke på knappen Indstillinger…. For mere om forbehandlingsindstillinger, se " Scannings- og åbningsmuligheder."

Bemærk: Hvis der er et FineReader dokument åbent når du åbner nye sider med billeder eller dokumenter, vil de nye sider blive tilføjet til enden af dette FineReader-dokument. Hvis intet FineReader-dokument er åbent, oprettes der et nyt ud fra de nye sider.

Du kan finde mere information om FineReader-dokumenter og deres sider i afsnittet "Hvad er et FineReader-dokument?".

Bemærk: Adgang til nogle PDF-filer er begrænset af deres forfattere. Sådanne restriktioner omfatter beskyttelse med adgangskode, restriktioner på at åbne dokumentet og restriktioner for kopiering af indhold. Når du åbner sådanne filer, kan ABBYY FineReader anmode om en adgangskode.