Værktøjslinjer

Download

ABBYY FineReader's hovedvindue indeholder flere værktøjslinjer. Knapperne på værktøjslinjen giver nem adgang til programkommandoer. De samme kommandoer kan udføres fra programmenuen eller ved at bruge genvejstaster.

Primær værktøjslinje har et fast sæt af knapper til alle grundlæggende handlinger: åbning af et dokument, scanning af en side, åbning af et billede, genkendelse af sider, gemmer resultater osv.

Hurtig adgangslinje  kan tilpasses ved tilføje flere specialknapper til praktisk talt enhver kommando i hovedmenuen. Som standard vises denne linje ikke i hovedvinduet. For at vise det, klik på Vis > Værktøjslinjer > Hurtig adgangslinje. Du kan i stedet højreklikke hvor som helst på hovedværktøjslinjen, og klik derefter på Hurtig adgangslinje.

I vinduerne Sider, Billede og Tekst, er værktøjslinjerne placeret til venstre og for oven. Knapperne på værktøjslinjen i vinduet Sider kan ikke ændres. Værktøjslinjerne i vinduet Billede og Tekst kan tilpasses.

Sådan tilføjer eller fjerner du værktøjslinjeknapper:

1. I menuen Funktioner skal du klikke på Tilpas… for at åbne dialogboksen Tilpas værktøjslinjer og genveje.
  2. Klik på Værktøjslinjer og vælg en kategori i feltet Kategorier.

Bemærk: Hvis der vælges en ny kategori, ændres kommandoerne på listen Kommandoer til sættet med kommandoer i hovedmenuen.

1. I feltet Værktøjslinje skal du vælge den værktøjslinje hvor du ønsker at tilføje eller fjerne en kommando.
  2. Vælg en kommando i Kommandoer og klik på >> eller << for at tilføje eller fjerne kommandoen.
  3. Klik på OK for at gemme ændringerne.
  4. Hvis du vil nulstille Hurtig adgangslinje til dens standardvisning skal du klikke på Nulstil alle.

Vinduet Advarsler viser meddelelser om fejl og advarsler, der opstår, når programmet kører.

For at få vist vinduet Alarmer, skal du klikke på Vis > Vis advarselsvindue.

Fejl og advarsler vises for den side, der er valgt i vinduet Sider. For at rulle gennem advarsler og fejl, skal du bruge knapperne   / .

Se også: