Microsoft Excel-opgaver

Download

Ved at bruge opgaverne på fanen Microsoft Excel i vinduet Opgave, kan du let konvertere billeder af tabeller til Microsoft Excel.

1. Fra rullelisten Dokumentsprog øverst i vinduet skal du vælge sprog der bruges i dit dokument.
  2. Vælg enten fuld-farve eller sort-hvid tilstand fra rullelisten Farve-tilstand.

Vigtigt! Når dokumentet er konverteret til sort-hvid, vil du ikke være i stand til at gendanne farverne.

1. Vælg det ønskede dokument i højre del af vinduet:
    • Dokumentlayout-indstillinger
    • Vælg Behold billeder, hvis du ønsker at beholde billederne i output-dokumentet
    • Vælg Opretter separat regneark for hver side hvis du vil have at hver side af det oprindelige dokument skal gemmes som et separat Microsoft Excel regneark

For at få mere at vide om de indstillinger, der er tilgængelige i Microsoft Excel for at gemme, så se "Sådan gemmer du tabeller."

1. Klik på knappen for den opgave, som du har brug for:
    • Scan til Microsoft Excel skanner et papirdokument og konverterer det til Microsoft Excel
    • Billede eller PDF-fil til Microsoft Excel konverterer PDF-dokumenter eller billedfiler til Microsoft Excel
    • Foto til Microsoft Excel konverterer fotos af dokumenter til Microsoft Excel

Som et resultat vil et nyt Microsoft Excel-dokument blive oprettet med teksten til dit oprindelige dokument.

Vigtigt! Når du starter en indbygget opgave, bruges de aktuelt valgte programindstillinger. Hvis du beslutter dig for at ændre de indstillinger, så skal du genstarte opgaven.