Sådan gemmes du et billede fra en side

Download

ABBYY FineReader lader dig gemme sidebilleder, herunder scanninger.

Sådan gemmes et eller flere billeder:

1. Vælg siderne i vinduet Sider.
  2. I menuen Filer skal du klikke på Gem sider som billeder…
  3. I den dialogboks der åbnes, skal du vælge drevet og mappen hvor filen skal gemmes.
  4. Vælg det grafiske format, du vil gemme billedet i.

Vigtigt! Hvis du vil gemme flere sider i en fil, skal du vælge TIF-formatet og vælge Gem som flersidet billedfil.

Se "Understøttede billedformater for at få flere oplysninger."

1. Angiv filnavnet, og klik på Gem.

Tip: Når du gemmer filen, skal du vælge billedformat og komprimeringsmetode. Med billedkomprimering reduceres filens størrelse. Metoder, der bruges til billedkomprimering, varierer alt efter komprimeringshastighed og datatab. To faktorer definere valget af komprimeringsmetode: den resulterende billedekvalitet og filstørrelsen.

Med ABBYY FineReader kan du bruge følgende komprimeringsmetoder:

• ZIP

Undgå datatab og bruges til billeder, der indeholder store områder med en farve. Metoden kan f.eks. anvendes til skærmbilleder og sort/hvide billeder.

• JPEG

Bruges til grå billeder og farvebilleder, som f.eks. fotos. Metoden anvendes til komprimering med stor tæthed, men fører til datatab og dårligere billedkvalitet (uskarpe konturer og dårlig farvepalette).

• CCITT Group 4

Ingen tab af data. Bruges normalt til sort-hvide billeder, der er oprettet i grafiske programmer eller scannede billeder. CCITT Group 4-komprimering er en almindelig udbredt komprimeringsmetode, der kan anvendes til praktisk talt alle billeder.

• Packbits

Ingen tab af data. Bruges til scannede sort-hvide billeder.

• LZW

Ingen tab af data. Bruges til grafik og grå billeder.

Indstillinger på Gem > PDF-fanen i dialogboksen Muligheder (Funktioner > Muligheder) bruges, når du gemmer billeder i PDF, der kun indeholder billede.