Microsoft Word-opgaver

Download

Ved hjælp af opgaverne på fanen Hurtig start i vinduet Opgave kan du nemt scanne papirdokumenter og konvertere dem til redigerbare Microsoft Word-filer. De aktuelt valgte programindstillinger vil blive brugt. Hvis du vil tilpasse konverteringsmulighederne, skal du bruge opgaverne på fanen Microsoft Word.

1. Fra rullelisten Dokumentsprog øverst i vinduet skal du vælge de sprog der bruges i dit dokument.
  2. Vælg enten fuld-farve eller sort-hvid tilstand fra rullelisten Farve-tilstand.

Vigtigt! Når dokumentet er konverteret til sort-hvid, vil du ikke være i stand til at gendanne farverne.

1. Vælg det ønskede dokument i højre del af vinduet:
    • Dokumentlayout-indstillinger
    • Vælg Behold billeder, hvis du ønsker at beholde billederne i output-dokumentet
    • Vælg Behold sidehoveder og sidefødder, hvis du ønsker at beholde sidehoveder og sidefødder i output-dokumentet

Du kan finde flere oplysninger om de lagringsindstillinger, der findes for Microsoft Word, under "Sådan gemmer du redigerbare dokumenter."

1. Klik på knappen for den opgave, som du har brug for:
    • Scan til Microsoft Word scanner et papirdokument og konverterer det til Microsoft Word
    • Billede eller PDF-fil til Microsoft Word konverterer PDF-dokumenter eller billedfiler til Microsoft Word
    • Foto til Microsoft Word konverterer fotos af dokumenter til Microsoft Word

Der oprettes så et nyt Microsoft Word-dokument teksten fra dit oprindelige dokument.

Vigtigt! Når du starter en indbygget opgave, bruges de aktuelt valgte programindstillinger. Hvis du beslutter dig for at ændre de indstillinger, så skal du genstarte opgaven.