Spara tolkningsresultat

Download

Det går att spara tolkningsresultat till en fil, skicka dem till ett annat program, kopiera till urklipp eller skicka med e-post. Du kan även skicka OCR-resultat till Kindle.com där de kommer att konverteras till Kindle-formatet och göras tillgängliga för nerladdning till din Kindle-enhet. Du kan spara hela dokumentet eller endast utvalda sidor.

Viktigt! Var säker på att du väljer rätt sparalternativ innan du klickar på Spara.

Så här sparar du tolkad text:

1. På huvudverktygsfältet väljer du ett sparläge för dokumentlayout från rullisten Dokumentlayout.

Obs! Tillgängliga filformat står listade under varje läge.

Formatsparlägen:

1. Exakt kopia

Skapar ett dokument som behåller formateringen från originalet. Det här alternativet rekommenderas för dokument med komplexa layouter som t.ex. kampanjbroschyrer. Tänk däremot på att det här alternativet begränsar möjligheten att ändra texten och formatet på utmatningsdokumentet.

1. Redigerbar kopia

Skapar ett dokument med nästan samma formatering som originalet och samma textflöde, men med möjlighet till snabb och enkel redigering.

1. Formaterad text

Bibehåller teckensnitt, teckenstorlekar och stycken, men inte objektens exakta placering eller mellanrum. Den resulterande texten kommer att vänsterjusteras (texter som löper från höger till vänster kommer att högerjusteras).

Obs! Vertikal text ändras till horisontell i detta läge.

1. Enkel text

Det här läget behåller inte textformatering.

1. Flexibel layout

Skapar ett HTML-dokument med objekten placerade så nära de ursprungliga objekten som är tekniskt möjligt.

1. På fliken Sparai dialogrutan Alternativ väljer du önskade sparalternativ och klickar sedan på OK.
  2. Klicka på pilen till höger om knappen Sparahuvudverktygsfältet och välj lämpligt alternativ eller använd kommandon i menyn Arkiv.

Obs! ABBYY FineReader låter dig spara sidor som bilder. Mer information finns i ”Spara en bild som en sida”.

Program som stöds:

• Microsoft Word 2003 (11.0), 2007 (12.0), 2010 (14.0) og 2013 (15.0)
  • Microsoft Excel 2003 (11.0), 2007 (12.0), 2010 (14.0) og 2013 (15.0)
  • Microsoft PowerPoint 2003 (11.0) (med Microsoft Office Compatibility Pack till Word-, Excel- och PowerPoint-filformat), 2007 (12.0), 2010 (14.0) og 2013 (15.0)
  • Apache OpenOffice Writer 3.4, 4.0
  • Corel WordPerfect X5, X6
  • Adobe Acrobat/Reader (8.0 och senare)

Obs! Det bästa sättet att garanterakompabilitet mellan ABBYY FineReader och programmen som listas ovan är att installera de senaste tillgängliga uppdateringarna för dessa program.

Se även