Skicka OCR-resultat med e-post

Med ABBYY FineReader kan du skicka tolkningsresultat i alla format som det finns stöd för utom HTML.

Så här skickar du ett dokument med e-post:

1. Gå till menyn Arkiv och klicka på E-post > Dokument…
  2. I dialogrutan som öppnas ska du markera:
    • det format som dokumentet ska sparas i
    • ett av sparalternativen: spara varje sida i en separat fil eller dela in dokumentet i filer utifrån var det finns tomma sidor
  3. Klicka på OK. Ett e-postmeddelande skapas med filen/filerna bifogade. Ange mottagare och skicka meddelandet.

Du kan också skicka bilder av dokumentsidorna som e-post.

Så här skickar du sidbilder med e-post:

1. Gå till menyn Arkiv och klicka på E-post > Bilder…
  2. I dialogrutan som öppnas ska du markera:
    • det format som dokumentet ska sparas i
    • Skicka som en bildfil med flera sidor om du vill skicka bilderna som en fil med flera sidor
  3. Klicka på OK. Ett e-postmeddelande kommer att skapas med filen/filerna bifogade till det. Ange mottagaren och skicka meddelandet.