ABBYY FineReader registreren

We adviseren u om uw exemplaar van ABBYY FineReader 12 te registreren.

Opmerking: Registratie is niet verplicht. Bepaalde gratis versies van het programma kunnen echter pas worden gebruikt als ze zijn geregistreerd.

U kunt uw exemplaar van ABBYY FineReader op verschillende manieren registreren:

• Voltooi de registratieprocedure tijdens de activering van uw exemplaar. Als u dit niet doet, kunt u het programma ook op een later tijdstip registreren.
  • Klik in het menu Help op Nu registreren… en vul de registratiegegevens in.
  • Vul het registratieformulier in op de website van ABBYY.
  • Neem contact op met het dichtstbijzijnde ABBYY-kantoor.

Geregistreerde gebruikers profiteren van de volgende voordelen:

1. Gratis technische ondersteuning.
  2. Exclusieve aanbiedingen van ABBYY-producten.
  3. ABBYY Screenshot Reader, een extra toepassing voor het herkennen van screenshots.*

__________________________

* Om toegang te krijgen tot ABBYY Screenshot Reader moeten gebruikers van ABBYY FineReader 12 Professional eerst hun exemplaar registreren.