Taken voor andere indelingen

Download

Gebruik het tabblad Overige in het venster Taak om andere ingebouwde geautomatiseerde taken te openen.

1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Documenttaal boven in het venster de talen van uw document.
  2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Kleurmodus volledige kleuren of de zwart-witmodus.

Belangrijk! Als het document geconverteerd is naar zwart-wit, kunt u de kleuren niet meer herstellen.

1. Klik op de knop van de gewenste taak
    • Scannen naar HTML scant een papieren document en converteert het naar HTML
    • Afbeelding of PDF-bestand naar HTML converteert PDF-documenten of afbeeldingbestanden naar HTML
    • Scannen naar EPUB scant een papieren document en converteert het naar EPUB
    • Afbeelding of PDF-bestand naar EPUB converteert PDF-documenten of afbeeldingbestanden naar EPUB
    • Naar andere indelingen scannen scant een papieren document en converteert het naar de indeling van uw keuze
    • Afbeelding of PDF-bestand naar andere indelingen converteert PDF-documenten of afbeeldingbestanden naar de indeling van uw keuze

Vervolgens wordt er een nieuwe ABBYY FineReader-document aangemaakt met de tekst van uw oorspronkelijke document.

Belangrijk! Wanneer u start met een ingebouwde taak, worden de op dat moment geselecteerde programmaopties gebruikt. Als u deze opties wilt wijzigen, moet u opnieuw beginnen met de taak.