OCR-resultaten verzenden naar Kindle

Met ABBYY FineReader kunt u de OCR-resultaten verzenden naar Kindle.com, waar ze worden geconverteerd naar de Kindle-indeling en beschikbaar worden om te downloaden naar uw Kindle-apparaat.

Belangrijk! Om deze functie te gebruiken, hebt u een Kindle-account nodig op Kindle.com.

1. Klik op het pijltje naast de knop Opslaan op de hoofdwerkbalk en klik vervolgens op Naar Kindle verzenden….
  2. Specificeer:
    • het adres van uw Kindle-account
    • een van de opslagopties: alle pagina's in één bestand opslaan, elke pagina in een afzonderlijk bestand opslaan of het document splitsen in bestanden op basis van blanco pagina's
    • de bestandsnaam.
  3. Klik op OK.

Er wordt een e-mailbericht gemaakt met een bijlage. Stuur dit e-mailbericht naar Kindle.com, het geconverteerde bestand komt dan snel beschikbaar om te downloaden naar uw Kindle-apparaat.

1/14/2020 5:26:20 PM