ABBYY FineReader installeren en starten

Download

ABBYY FineReader installeren op één computer

1. Dubbelklik op het Setup.exe- bestand op de installatieschijf of andere distributiemedia.
  2. Volg de instructies van de installatiewizard.

Implementeren van ABBYY FineReader PDF in een LAN

ABBYY FineReader kan in een LAN (lokaal netwerk) worden geïnstalleerd en gebruikt.*. De geautomatiseerde installatiemethoden zorgen voor snelheid en flexibiliteit bij de installatie van ABBYY FineReader in een LAN, omdat u het programma niet handmatig op elk individueel werkstation hoeft te installeren.

De installatie bestaat uit twee fasen. Eerst wordt het programma op de server geïnstalleerd. Vanaf de server kan het programma op de werkstations worden geïnstalleerd via een van de volgende vier methoden:

• Active Directory gebruiken
  • Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) gebruiken
  • Vanaf de opdrachtregel
  • Handmatig in interactieve modus

Voor meer informatie over het installeren van ABBYY FineReader op werkstations, het gebruik van Licentiebeheer en het werken met het programma in een LAN raadpleegt u de systeembeheerdershandleiding.

ABBYY FineReader starten

Voor het starten van ABBYY FineReader PDF:

• Klik op de Start knop in Windows en klik op Alle toepassingen > ABBYY FineReader PDF (in Windows 10 klikt u op Start > Alle toepassingen en vervolgens op ABBYY FineReader PDF).
  • U kunt ook met de rechtermuisknop klikken op een document in Windows Verkenner (in een van de ondersteunde indelingen). Klik vervolgens op Bewerken met ABBYY FineReader PDF of Converteren met ABBYY FineReader PDF en selecteer een van de conversieopdrachten.

* Deze functionaliteit is niet beschikbaar in bepaalde versies van ABBYY FineReader. Zie ook: FineReader-pagina op de website van ABBYY (http://www.ABBYY.com/FineReader/) voor een lijst van de uitgaven en hun functies.