Redigering af Tabeller

ABBYY FineReader lader dig redigere genkendte tabeller i Tekstvinduet. Følgende kommandoer er til rådighed:

• Flet tabelceller

Brug musen til at vælge de tabelceller, der skal flettes, og klik derefter på Flet tabelceller fra menuen Redigér.

• Split tabelceller

Klik på en celle der skal deles, og klik derefter på Opdel tabelceller i menuen Rediger.

Vigtigt! Denne kommando kan kun bruges på tabelceller, der tidligere er blevet sammenflettet.

• Flet tabelrækker

Brug musen til at vælge de tabelrækker, der skal flettes, og klik derefter på Flet tabelrækker fra menuen Redigér.

• Slet celleindhold

Vælg cellen eller cellerne med det indhold, du ønsker at slette, og tryk på tasten Delete.

Bemærk: Som standard er tabel-redigeringsredskaberne ikke vist på værktøjslinjen. Du kan tilføje tabel-redigeringsværktøjer til værktøjslinjen i dialogboksen Tilpas værktøjslinjer og genveje (klik på Funktioner > Tilpas… for at åbne dialogboksen).

Se afsnittet "Værktøjslinjer" for detaljerede instruktioner om hvordan du kan tilføje knapper til værktøjslinjer.

11/2/2018 5:31:17 PM