Forkert skrifttype brugt eller nogle tegn er erstattes med "?" eller "?"

Hvis du ser "?" eller "□" erstatte bogstaver i Tekstvinduet så kontroller, om de skrifttyper, som er valgt til at vise den genkendte tekst indeholder alle de tegn, der anvendes i din tekst.

For yderligere oplysninger, se "Nødvendige skrifttyper."

Du kan ændre skrifttypen i den genkendte tekst uden at starte OCR-processen igen.

For at ændre skrifttypen i et kort dokument:

1. Vælg et tekstfragment, hvor nogle tegn vises forkert.
  2. Højreklik på markeringen og klik derefter på Egenskaber fra genvejsmenuen.
  3. På panelet Egenskaber for tekst vælges den ønskede skrifttype. Skrifttypen i det valgte tekstfragment vil ændre sig i overensstemmelse hermed.

Sådan ændres skrifttypen i et langt dokument, hvor der er brugt stiltyper:

1. På menuen Funktioner klikkes på Typografiredigering….
  2. I dialogboksen Stilredigering vælges den ønskede stil og skrifttypen ændres.
  3. Klik på OK. Skrifttypen i alle de tekstfragmenter, som bruger denne stil, vil ændre sig i overensstemmelse hermed.

Vigtigt! Hvis et ABBYY FineReader-dokument blev genkendt eller redigeret på en anden computer, kan teksten i dokumentet blive vist forkert på din computer. Hvis dette er tilfældet, skal du sørge for, at alle de skirfttyper, der bruges i dette dokument, er installeret på din maskine.