Automatiserede opgaver

(Kun ABBYY FineReader Corporate)

I ABBYY FineReader, kan du bruge de indbyggede og brugerdefineret automatiserede opgaver til at behandle dine dokumenter. Du kan organisere dine opgaver i dialogboksen Opgavestyring….

• For at åbne Opgavemanager, skal du vælge Funktioner > Opgavestyring… eller trykke på Ctrl+T.

Værktøjslinien i toppen af Opgavemanager indeholder knapper til at oprette, ændre, kopiere, slette, importere og eksportere opgaver.

For at behandle et dokument ved hjælp af en særlig automatiseret opgave, skal du starte opgaven på fanen Mine opgaver i vinduet Opgave.