Gruppearbejde i et lokalt netværk

ABBYY FineReader giver værktøjer og funktioner for behandlingen af dokumenter sammen med andre brugere i et netværk. Flere brugere kan dele det samme brugersprog og ordbøger på disse sprog.

Sådan gøres brugerens ordbøger og sprog tilgængelige for flere brugere:

  1. Opret/åbn et ABBYY FineReader-dokument og vælg de ønskede scannings- og OCR-indstillinger for dokumentet.
  2. Angiv en mappe, hvor brugerordbøger skal gemmes. Denne mappe skal være tilgængelig for alle brugere på nettet.

Bemærk: Som standard er brugerordbøger gemt i %Userprofile%\AppData\Roaming\ABBYY\FineReader\12.00\UserDictionaries.

Hvis din computer kører Windows XP, er standardstien %Userprofile%\Application Data\ABBYY\FineReader\12.00\UserDictionaries.

Hvis du vil angive en mappe:

  1. På menuen Funktioner klikkes på Indstillinger… for at åbne dialogboksen Muligheder skal du klikke på fanen Avanceret, og derefter klikke på knappen Brugerordbøger….
  2. I den dialogboks, der åbnes, skal du klikke på Gennemse… og vælge mappen.
  3. Gem dine brugermønstre og sprog i en *.fbt-fil:
    1. I menuen Funktioner skal du klikke på Indstillinger… og derefter klikke på Læs-fanen i dialogboksen Muligheder.
    2. Under Brugermønstre og -sprog, skal du klikke på knappen Gem til fil….
    3. I dialogboksen Gem indstillinger skal du angive et navn for *.fbt-filen og en mappe, hvor den skal gemmes. Denne mappe skal være tilgængelig for alle brugere på nettet.
  4. Nu kan andre brugere få adgang til brugersprog og -ordbøger. For at gøre dette, skal de indlæse *.fbt-filen, du oprettede i trin 3 og angiv stien til mappen med brugerordbøger du oprettede i trin 2.

Vigtigt! For at kunne få adgang til brugerordbøger, -mønstre og -sprog, skal brugerne have læse-/skrivetilladelser for de mapper, hvor de gemmes.

For at få vist listen over tilgængelige brugersprog, skal du åbne dialogboksen Sprogredigering ved at klikke på Sprogredigering… i menuen Funktioner. Sprogene er listet under Brugersprog.

Når et brugersprog anvendes af flere brugere, er det tilgængeligt som "read-only", og brugere vil ikke være i stand til at ændre dets egenskaber. Men ord kan tilføjes og slettes fra en brugerordbog.

Når en ordbog er ved at blive redigeret af en bruger, er den tilgængelig som "read-only" for andre brugere, dvs. brugere kan anvende denne ordbog til at udføre OCR og stavekontrol, men de kan ikke tilføje eller fjerne ord.

Alle ændringer, en bruger foretager i en brugerordbog, bliver tilgængelige for alle brugere, der har valgt den mappe, hvor denne ordbog er gemt. For at ændringerne skal træde i kraft, vil brugerne være nødt til at genstarte ABBYY FineReader.

1/14/2020 5:26:18 PM


Please leave your feedback about this article