Databeskyttelse

Vi respekterer dit privatliv, og sørger for at beskytte dine oplysninger ordentligt. Vi indsamler, behandler og bruger enhver oplysning vi modtager fra dig under fortrolighedsforholdet, og i overensstemmelse med denne Fortrolighedpolitik.

Vi sender dig kun e-mailmeddelelser, som indeholder produktnyheder, prisinformation, specielle tilbud, og andre virksomheds- og produktoplysninger, hvis du accepterer at modtage sådanne oplysninger fra os, ved at vælge den tilsvarende valgmulighed i dialogboksen for produktregistrering. Du kan spørge os om at slette din e-mailadresse fra mailinglisten til enhver tid.