Tilpasning af arbejdsområde

• Du kan midlertidigt skjule de ruder, som du ikke bruger. Brug indstillingerne i menuen Vis eller tastaturets genveje til at vise/skjule ruder:
    • F5 for vinduet Sider
    • F6 for vinduet Billede
    • F7 for vinduerne Billede og Tekst
    • F8 for vinduet Tekst
    • Ctrl+F5 for vinduet Zoom
  • Du kan ændre et vindues størrelse ved at trække vinduets kanter med musen.
  • Du kan også ændre placeringen af vinduerne Sider og Zoom. Brug kommandoerne i menuen Vis eller vinduets genvejsmenu.
  • Du kan tilpasse den måde, hvorpå advarsler og fejlmeddelelser vises, mens programmet kører. Kommandoen Vis advarselsvindue i menuen Vis skifter mellem vinduet advarsler og fejl.
  • Hvis du vil vise eller skjule panelet Egenskaber i vinduet Billede eller Tekst, skal du højreklikke et vilkårligt sted i vinduet og derefter vælge  Egenskaber i genvejsmenuen. Alternativt kan du klikke på eller i bunden af disse vinduer.
  • Nogle indstillinger til vinduet kan tilpasses i fanen Vis i dialogboksen Muligheder.

Alle dokumentsider er vist i vinduet Sider. To læsningstilstande er tilgængelige. Hvis du vil ændre den aktuelle sidevisning, skal du gøre et af følgende:

• I vinduet Sider skal du klikke på eller knappen på værktøjslinjen.
  • I menuen Vis, skal du klikke på vinduet sider, og klik derefter på enten Miniaturer eller Detaljer.
  • Højreklik et vilkårligt sted på vinduet Sider, klikke på vinduet Sider... i genvejsmenuen, og klik derefter på enten Miniaturer eller Detaljer.
  • Klik på Funktioner > Indstillinger… for at åbne dialogboksen Muligheder klik på fanen Vis, og klik derefter enten Miniaturer eller Detaljer under vinduet Sider.

For at åbne en side, skal du klikke på dens miniature i vinduet Sider (i Miniaturer) eller dobbeltklikke på dets nummer (i Detaljer). I vinduet Billede vil du se sidebilledet, og i vinduet Tekst vil du se genkendelsesresultaterne (hvis dokumentet allerede er blevet genkendt).