Teknisk support

Download

Hvis du har spørgsmål til brugen af ABBYY FineReader, kan du se i den dokumentation, du har (Brugervejledning og Hjælp), inden du kontakter vores tekniske supportservice. Du kan også gennemse afsnittet med teknisk support på ABBYY-webstedet på www.abbyy.com/support – det kan være, at du finder svaret til dit spørgsmål her.

Vores tekniske support skal bruge følgende oplysninger for at kunne besvare dine spørgsmål på en kompetent måde:

• Dit fornavn og efternavn
  • Navnet på din virksomhed eller organisation (hvis relevant)
  • Dit telefonnummer (eller fax eller e-mail)
  • Serienummeret for din ABBYY FineReader-pakke eller support-ID. Support-ID'et er en unik identifikation af serienummeret, der indeholder oplysninger om din licens og computer. For at få vist dit support-ID skal du klikke på Hjælp > Om… > Licensoplysninger.
  • Build-nummer (klik på Hjælp > Om… og find feltet Build)
  • En generel beskrivelse af dit problem og fejlmeddelelsens fulde ordlyd af (hvis der blev vist en)
  • Din computer- og processortype
  • Dit Windows-operativsystems version
  • Alle andre oplysninger, som du finder vigtige

Du kan få nogle af ovenstående oplysninger automatisk:

1. I menuen Hjælp skal du klikke på Om….
  2. I dialogboksen Om ABBYY FineReader skal du klikke på knappen Systeminfo….

Der åbnes et vindue, som viser nogle af ovennævnte oplysninger.

Vigtigt! Kun registrerede brugere er berettiget til gratis teknisk support. Du kan registrere din kopi af programmet på ABBYY-webstedet eller ved at klikke på Hjælp > Registrér nu….

Hvis du har spørgsmål til brugen af ABBYY FineReader, bedes du kontakte dit nærmeste ABBYY kontor.