Technische ondersteuning

Download

Als u vragen hebt over het werken met ABBYY FineReader, raadpleeg dan eerst alle beschikbare documentatie (de Gebruikersgids en de Helpfunctie) voordat u contact opneemt met de technische ondersteuning van ABBYY. Bovendien kunt u de informatie in het ondersteuningsgedeelte van de ABBYY-website raadplegen op de website www.abbyy.com/support — wellicht vindt u daar het antwoord op uw vraag.

De helpdeskmedewerkers van ABBYY hebben de volgende informatie nodig om uw vraag goed te kunnen beantwoorden:

• Uw voor- en achternaam
  • De naam van uw bedrijf of organisatie (indien van toepassing)
  • Uw telefoonnummer (of faxnummer, of e-mailadres)
  • Het serienummer van uw ABBYY FineReader-pakket of support-ID. Support-ID is het unieke serienummer met informatie over uw licentie en computer. Om uw support-ID weer te geven, klikt u op Help > Over… > Licentie-info.
  • Het buildnummer (klik op Help > Over… en u vindt het nummer in het veld Build)
  • Een algemene beschrijving van uw probleem en de volledige tekst van de (eventuele) foutmelding
  • Het type van uw computer en uw processor
  • De versie van uw Windows-besturingssysteem
  • Extra informatie die u belangrijk acht

U kunt een deel van de bovengenoemde informatie automatisch vinden:

1. Klik in het menu Help op Over….
  2. In het dialoogvenster Over ABBYY FineReader klikt u op de knop Systeeminfo….

Er wordt een dialoogvenster geopend met een deel van de bovengenoemde informatie.

Belangrijk! Alleen geregistreerde gebruikers kunnen aanspraak maken op gratis technische ondersteuning. U kunt uw exemplaar van de applicatie registreren via de website van ABBYY of door te klikken op Help > Nu registreren….

Als u vragen hebt over het gebruik van ABBYY FineReader, kunt u contact opnemen met de dichtstbijzijnde ABBYY-vestiging.