Installation af License Server og License Manager

1. Sæt installations-DVD'en i DVD-drevet og afvent at den starter automatisk
    Vælg Masseinstallation > Installer og aktiver License Manager > Trin 1. Installer License Server og License Manager og vælg installationspunktets version.
    Eller
    kør filen License Server\Setup.exe på installations-DVD'en eller andre installationsmedier.
  2. Følg instruktionerne i installationsprogrammet.
    Under installationen kan du:
    • Installere ABBYY FineReader License Server og ABBYY FineReader License Manager.
      License Server og License Manager vil blive installeret på samme computer. Du kan angive en mappe, hvor License Manager skal installeres.
    • Installere kun ABBYY FineReader 14 License Manager. Du skal angive en mappe, hvor License Manager skal installeres, og angive navnet på den computer, der er vært for License Server.

Bemærk:

• Hvis der er flere brugere, som skal styre ABBYY FineReader 14-licenser, skal de alle have hjælpeprogrammet License Manager installeret på deres computere.
  • Hver bruger skal være medlem af en af ​​de to lokale grupper på serveren:
    1. ABBYY Licensing Administratorer
    2. BUILTIN\Administratorer
      Du kan deaktivere brugertilladelser i filen
      %commonprogramfiles%\ ABBYY\FineReader\14.00\Licensing\NetworkLicenseServer.ini
      (eller %commonprogramfiles(х86)%\ ABBYY\FineReader\14.00\Licensing\NetworkLicenseServer.ini, hvis du bruger et 64-bit-system)
      Denne fil er placeret på samme sted på computeren, hvor License Server blev installeret. Tilføj følgende parameter til denne fil:
      [Licensing]
      EnableManagerAuthorization = false

Vigtigt! Du skal genstarte ABBYY FineReader 14 Licensing Service, for at ændringerne kan træde i kraft.