Implementering af ABBYY FineReader 14 i et LAN (installation på mere end en computer)

ABBYY FineReader 14 kan installeres og bruges i et lokalnetværk.

Den automatiserede installationsmetode giver dig hurtig og fleksibel installation af ABBYY FineReader 14 Corporate på et lokalt netværk, da du ikke behøver at installere programmet manuelt på hver enkelt arbejdsstation.

ABBYY FineReader kan implementeres fra enhver computer, der kører under Microsoft® Windows® 7 (eller senere).

Implementeringsprocessen består af følgende trin:

1. Administrativ installation
  2. Styring af licenser
    Licenser styres ved hjælp af ABBYY FineReader 14 License Manager.
    For at licenserne fordeles korrekt mellem arbejdsstationerne, når du installerer ABBYY FineReader 14, skal du give visse arbejdsstationer prioritet med hensyn til tildelingen af visse licenser. Til dette formål skal du reservere licenser og licenspuljer til visse arbejdsstationer
    En licenspulje er en mængde licenser, der giver adgang til programmet Puljer gør det lettere at styre licenser: for eksempel kan du tilføje flere licenser til en pulje til bestemte arbejdsstationer, i stedet for at reservere hver licens individuelt.
    For nærmere oplysninger, se Licensstyring.
  3. Installation af ABBYY FineReader på arbejdsstationer ved hjælp af en af følgende metoder:

Bemærk. 32-bit-versionen af ABBYY FineReader 14 kan ikke installeres på et 64-bit-system. Det samme gælder for 64-bit-versionen på et 32-bit-system.

Vigtigt!

Anbring ikke License Server i samme mappe som det administrative installationspunkt.