Installation på mere end en computer

Du kan oprette et administrativt installationspunkt til installation af ABBYY FineReader 14 på mere end en computer og installere ABBYY FineReader fra en server til arbejdsstationer.

ABBYY FineReader aktiveres af serveren.

1. Opret en administrativ installation

Administrativ installation med License Server og License Manager

• Der kræves ikke internetforbindelse på arbejdsstationer.
  • License Manager kræves.
  • Produktet kan kun installeres på arbejdsstationer på det samme LAN.

Flerbruger administrativt installationspunkt pr. maskine med licens pr. maskine og automatisk aktivering

• Der kræves internetforbindelse på arbejdsstationer.
  • License Manager kræves ikke.
  • Denne metode gør det muligt at overføre FineReader på computere i forskellige LAN-netværk.
  1. Overførselsmetoder

Installer ABBYY FineReader på arbejdsstationer ved hjælp af en af følgende metoder:

• manuelt i interaktiv tilstand
    Standard software-installationsmetoden. Denne metode foretrækkes til Enkeltstående og Terminal Server-licenser.
  • via kommandolinien
    Du kan bruge Silent-installationstypen. Der vises ingen dialogbokse under opsætningen.
  • Active Directory
    • Denne metode kan kun bruges med Group Policy Management til at overføre FineReader til bestemte computere eller en gruppe af domæner.
    • Denne metode gør det muligt at skjule bestemte menupunkter og kommandoer, der kræver internetforbindelse.
  • Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM)
    Denne metode giver den højeste automationsgrad.