Eksempel: overførsel af ABBYY FineReader 14 (64-bit eller 32-bit) ved hjælp af Active Directory

1. Opret et administrativt installationspunkt (se Administrativ installation med License Server og License Manager) eller et flerbruger-installationspunkt (se Overførsel af en flerbruger-distributionspakke med licenser pr. maskine).
    Bemærk. Når du bruger Active Directory® til at overføre ABBYY FineReader 14, skal Domæne-computer-konti have læseadgang til den administrative installationsmappe.
  2. Start Group Policy Management Console (gpmc.msc).
  3. I træet til venstre, vælg et sted, domæne eller anden organisatorisk enhed, der indeholder en computer eller en gruppe af computere. FineReader vil blive installeret på disse computere.
  4. Højreklikpå  træ-noden du valgte og klik på Create a GPO ... and Link it here...  (Opret en GPO ... og Link den her...) på genvejsmenuen
  5. Indtast et beskrivende navn og klik på OK.
  6. Klik på Add… (Tilføj…) knappen i Security Filtering (Sikkerhedsfiltrering)-gruppen og specificer de grupper, der indeholder de computere, hvor du ønsker at installere ABBYY FineReader 14.
  7. Højreklik på den Group Policy Object (GPO) du oprettede og klik på Edit... (Rediger...) på genvejsmenuen
  8. I Group Policy Management Editor-dialogboksen klik på Computer-konfiguration>Politikker>Softwareindstillinger>Softwareinstallation.
  9. Klik på New>Package... (Ny>Pakke...) på genvejsmenuen.
  10. Specificer netværksstien til ABBYY FineReader 14.msi -filen (når du installerer på 32-bit-systemer) eller ABBYY FineReader 14 x64.msi -filen (når du installerer på 64-bit-systemer). Disse filer findes i ABBYY FineReader 14-distributionsmappen på serveren.
  11. Vælg Avanceret overførselsmetode.
  12. En dialogboks vil åbne. Hvis du installerer 32-bit-versionen, klik på Avanceret-knappen på Overførsel fanen og sørg for at Gør dette 32-bit X86-program tilgængelig på Win64-maskiner valgmuligheden er deaktiveret.
  13. Vælg Modifications (Ændringer) -fanen og klik Add... (Tilføj...)
  14. Vælg interface-sprogfilen til det ønskede ABBYY FineReader 14-interface-sprog. Sprogfilerne findes i den administrative installationsmappe på serveren.

Filnavne og deres sprog:

1026.mst   Bulgarsk

1028.mst   Kinesisk (traditionelt)

1029.mst   Tjekkisk

1030.mst   Dansk

1031.mst   Tysk

1032.mst   Græsk

1033.mst   Engelsk

1034.mst   Spansk

1036.mst   Fransk

1038.mst   Ungarsk

1040.mst   Italiensk

1041.mst   Japansk

1042.mst   Koreansk

1043.mst   Hollandsk

1045.mst   Polsk

1046.mst   Portugisisk (brasiliansk)

1049.mst   Russisk

1051.mst   Slovakisk

1053.mst   Svensk

1055.mst   Tyrkisk

1058.mst   Ukrainsk

1061.mst   Estisk

1066.mst   Vietnamesisk

2052.mst   Kinesisk (forenklet)

Fx: For at installere ABBYY FineReader med den danske brugergrænseflade, skal du vælge 1030.mst.

02.11.2018 16:19:14

Please leave your feedback about this article

Usage of Cookies. In order to optimize the website functionality and improve your online experience ABBYY uses cookies. You agree to the usage of cookies when you continue using this site. Further details can be found in our Privacy Notice.