Voorbeeld: implementatie van ABBYY FineReader 14 (64-bit of 32-bit) met gebruik van Active Directory

1. Maak een beheerinstallatiepunt (zie Beheerinstallatie met License Server en License Manager) of een installatiepunt voor meerdere gebruikers (zie Een distributiepakket voor meerdere gebruikers implementeren met werkpleklicenties).
    Opmerking. Als u Active Directory® gebruikt om ABBYY FineReader 14 te implementeren, moeten de domeincomputers leestoegang hebben tot de beheerinstallatiemap.
  2. Start de Group Policy Management Console (gpmc.msc).
  3. In de boomstructuur links selecteert u een site, domein of andere organisatie-eenheid met een computer of een groep computers. Op deze computers wordt FineReader geïnstalleerd.
  4. Rechtsklik op het structuurknooppunt dat u selecteerde en klik op Create a GPO ... and Link it here... in het snelmenu
  5. Voer een beschrijvende naam in en klik op OK.
  6. Klik op de knop Add… in de groep Security Filtering en geef de groepen met de computers op waarop u ABBYY FineReader 14 wilt installeren.
  7. Rechtsklik op het Group Policy Object (GPO) dat u heeft aangemaakt en klik op Edit... in het snelmenu.
  8. In het dialoogvenster Group Policy Management Editor klikt u op Computer Configuration>Policies>Software Settings>Software installation.
  9. Klik op New>Package... in het snelmenu.
  10. Specificeer het netwerkpad naar het bestand ABBYY FineReader 14.msi (bij een installatie op 32-bit-systemen) of het bestand ABBYY FineReader 14 x64.msi (bij een installatie op 64-bit-systemen). U vindt deze bestanden in de ABBYY FineReader 14-distributiemap op de server.
  11. Selecteer de implementatiemethode Advanced.
  12. Er wordt een dialoogvenster geopend. Als u de 32-bit-versie installeert, klikt u op de knop Advanced op het tabblad Deployment en zorgt u ervoor dat de optie Make this 32-bit X86 application available to Win64 machines is uitgeschakeld.
  13. Selecteer het tabblad Modifications en klik op Add...
    .
  14. Selecteer het interfacetaalbestand met de gewenste interfacetaal voor ABBYY FineReader 14. U vindt de taalbestanden in de beheerinstallatiemap op de server.

Bestandsnamen en hun talen:

1026.mst   Bulgaars

1028.mst   Chinees (traditioneel)

1029.mst   Tsjechisch

1030.mst   Deens

1031.mst   Duits

1032.mst   Grieks

1033.mst   Engels

1034.mst   Spaans

1036.mst   Frans

1038.mst   Hongaars

1040.mst   Italiaans

1041.mst   Japans

1042.mst   Koreaans

1043.mst   Nederlands

1045.mst   Pools

1046.mst   Portugees (Brazilië)

1049.mst   Russisch

1051.mst   Slowaaks

1053.mst   Zweeds

1055.mst   Turks

1058.mst   Oekraïens

1061.mst   Ests

1066.mst   Vietnamees

2052.mst   Chinees (vereenvoudigd)

Voorbeeld: Als u ABBYY FineReader met de Russische interface wilt installeren, selecteert u 1049.mst.