ABBYY FineReader 14 in een LAN implementeren (installatie op meer dan één computer)

ABBYY FineReader 14 kan in een LAN worden geïnstalleerd en gebruikt.

De geautomatiseerde installatiemethoden zorgen voor snelheid en flexibiliteit bij de installatie van ABBYY FineReader 14 Corporate in een LAN, omdat u het programma niet handmatig op elk individueel werkstation hoeft te installeren.

ABBYY FineReader kan worden geïmplementeerd van elke computer met Microsoft® Windows® 7 (of hoger).

Het implementatieproces bestaat uit de volgende stappen:

1. Beheerinstallatie
    • ABBYY FineReader 14 Corporate License Server en ABBYY FineReader 14 Corporate License Manager installeren
      Zie License Server en License Manager installeren voor meer informatie.
      Opmerking: The computer waarop ABBYY FineReader 14 Corporate License Manager is geïnstalleerd wordt een licentiebeheerdersstation.
    • Een beheerinstallatiepunt maken
      Zie Een beheerinstallatiepunt maken voor meer informatie.
      Opmerking: U kunt de netwerkverbindingsinstellingen aanpassen die door License Server, License Manager en de werkstations worden gebruikt. Zie Hoe kan ik de netwerkverbindingsinstellingen aanpassen? voor meer informatie
      Opmerking. Het beheerinstallatiepunt en License Server kunnen zich op dezelfde computer of op verschillende computers bevinden.
  2. De licenties beheren
    Licenties worden beheerd met ABBYY FineReader 14 License Manager.
    Als u de licenties goed wilt verdelen over de werkstations bij de installatie van ABBYY FineReader 14, moet u bepaalde werkstations prioriteit geven bij het verkrijgen van bepaalde licenties. Daarom moet u licenties en licentiepools voor bepaalde werkstations reserveren.
    Een licentiepool is een verzameling van licenties die toegang bieden tot het programma. Pools maken het gemakkelijker om licenties te beheren. In plaats van het reserveren van afzonderlijke licenties, kunt u bijvoorbeeld meerdere licenties toevoegen aan een pool voor specifieke werkstations.
    Zie Licenties beheren voor meer informatie.
  3. ABBYY FineReader op werkstations installeren volgens een van de volgende methodes:

Belangrijk!

Plaats License Server niet in dezelfde map als het beheerinstallatiepunt.