Brug af gruppepolitikker til at ændre brugergrænsefladen for ABBYY FineReader 14

Menupunkter, der kræver adgang til internettet, kan deaktiveres i ABBYY FineReader 14. Disse menupunkter er anført nedenfor:

Enable 'ABBYY Website' menu item: åbner ABBYYs websted i et browservindue

Enable 'Check for Updates' menu item: tjekker online for ABBYY FineReader 14-opdateringer

Enable 'Send Feedback' menu item: åbner et browservindue med en formular, der bruges til at sende feedback til ABBYY

Enable Usage Statistics: sender anonymiserede ABBYY FineReader 14 konfigurationsdata til ABBYY med henblik på at forbedre softwaren

Enable 'Activate...' menu item: starter aktiveringsprocessen for ABBYY FineReader 14

Enable 'Register...' menu item: starter registreringsprocessen for ABBYY FineReader 14

Enable 'Buy...' menu item: åbner ABBYYs onlinebutik i et browservindue

Enable loading marketing tips from the ABBYY servers: muliggør indlæsning af ABBYY FineReader 14 tips og marketing meddelelser fra ABBYY servere

Enable loading updates from the Web: muliggør hentning af opdateringer

Enable online help: muliggør visning af online Hjælp

Vigtigt! Du skal kontakte teknisk support for at få en fil med disse indstillinger. Denne fil har filtypenavnet *.adm.

For at ændre brugergrænsefladen for ABBYY FineReader 14 skal du udføre følgende trin:

1. Åbn konsollen Group Policy Management (Administration af gruppepolitik) (du kan finde flere oplysninger under trin 4-6 i afsnittet Eksempel: overførsel af ABBYY FineReader 14 (64-bit eller 32-bit) ved hjælp af Active Directory).
  2. I Group Policy Management Editor (Redigering af Administration af gruppepolitik), skal du klikke på User Configuration>Policies>Administrative Templates>Add/Remove Templates… (Brugerkonfiguration>Politikker>Administrative skabeloner>Tilføj/Fjern Skabeloner…) og åbne den *.adm-fil, du har modtaget.
  3. Når du har åbnet filen, vil en mappe med navnet Classic Administrative Templates (ADM) (Klassiske Administrative skabeloner (ADM)) vises i Group Policy Management Editor (Redigering af Administration af gruppepolitik). Denne mappe indeholder *.adm-filen.

4. Vælg den kommando, du ønsker at fjerne fra brugergrænsefladen for ABBYY FineReader 14, og klik på ОК.
  5. Hvis du vil gemme de ændringer, du har foretaget, skal du opdatere gruppepolitikker på serveren og genstarte ABBYY FineReader 14 på arbejdsstationen.