Teknisk support

Hvis du har spørgsmål til brugen af ABBYY Screenshot Reader, kan du se i den dokumentation, du har, inden du kontakter vores tekniske supportservice. Du kan også se i sektoinen Teknisk support på ABBYY-webstedet på www.abbyy.com/support — det kan være, at du finder svaret til dit spørgsmål her.

Vores eksperter i teknisk supportservice har brug for følgende oplysninger for at kunne besvare dit spørgsmål kvalificeret:

• Dit for- og efternavn
  • Navnet på dit firma eller organisation (hvis det er relevant)
  • Dit telefonnummer (eller fax eller e-mail)
  • Serienummeret for din ABBYY Screenshot Reader-pakke eller support-ID. Support-ID'et er en unik identifikation af serienummeret, der indeholder oplysninger om din licens og computer. For at se dit support-ID, skal du vælge Hjælp>Om...>Licensinfo
  • Build-nummer (se Hjælp>Om..., og led efter feltet Build)
  • En generel beskrivelse af dit problem og hele teksten på fejlmeddelelsen (hvis der er en)
  • Indtast din computer -og processortype
  • Versionen af dit Windows-operativsystem
  • Alle andre oplysninger, du anser for at være vigtige

Du kan få nogle af ovenstående oplysninger automatisk:

1. Vælg Hjælp>Om...
  2. I dialogboksen Om ABBYY Screenshot Reader skal du klikke på knappen Systeminfo....

Der åbnes en dialogboks, der viser nogle af ovennævnte oplysninger.

Vigtigt! Det er kun registrerede brugere, der er berettiget til gratis teknisk support. Du kan registrere din kopi af programmet på ABBYY-webstedet eller ved at vælge Hjælp>Registrér nu...

ABBYY-kontorer og kontaktpersoner i teknisk support