Vertrouwelijke informatie verwijderen

In ABBYY FineReader 12 kunt u eenvoudig vertrouwelijke informatie verwijderen uit herkende teksten.

1. Klik in het menu Extra op Redactiemodus of klik op de knop op de hoofdwerkbalk.
  2. In het venster Tekst kunt u de markeerstift gebruiken om de tekst te markeren die u wenst te verbergen.

Tip: Als u tekens foutief zwart maakt, kunt u de laatste redactie ongedaan maken met Ctrl+Z of door te klikken op Ongedaan maken op de hoofdwerkbalk.

1. Sla uw document op.

De verwijderde tekst zal verschijnen als punten in het uitvoerdocument. Als de opslagindeling die u hebt gekozen tekst en achtergrondkleuren ondersteunt, verschijnen de tekens als zwarte rechthoeken.

Om de Redactiemodus uit te schakelen

• selecteert u Extra > Redactiemodus opnieuw of
  • klikt u op de knop op de hoofdwerkbalk

11/2/2018 5:31:20 PM