OCR-resultaten verzenden per e-mail

Download

Met ABBYY FineReader kunt u herkenningsresultaten verzenden per e-mail in alle ondersteunde indelingen, met uitzondering van HTML.

Een document verzenden per e-mail:

1. In het menu Bestand klikt u op E-mail > Document…
  2. In het dialoogvenster dat verschijnt, selecteert u:
    • de indeling waarin het document moet worden opgeslagen
    • een van de opslagopties: sla alle pagina's op in één bestand, elke pagina in een afzonderlijk bestand opslaan of het document splitsen in bestanden op basis van blanco pagina's
  3. Klik op OK. Er wordt een e-mailbericht gemaakt met het bestand of de bestanden als bijlage. Vul de ontvanger in en verzend het bericht.

U kunt ook de afbeeldingen van documentpagina’s e-mailen.

Pagina-afbeeldingen verzenden per e-mail:

1. In het menu Bestand klikt u op E-mail > Afbeeldingen…
  2. In het dialoogvenster dat verschijnt, selecteert u:
    • de indeling waarin het document moet worden opgeslagen
    • Verzenden als afbeeldingsbestand met meerdere pagina's als u afbeeldingen als een meerpaginadocument wilt versturen
  3. Klik op OK. Er wordt een e-mailbericht gemaakt met het bestand of de bestanden als bijlage. Vul de ontvanger in en verzend het bericht.